Stilte in de Stad & Marlies

Stilte in de Stad

[ Meer over Stilte in de Stad & Marlies ]

Stilte in de Stad

Bij Stilte in de Stad zoeken we samen op een open en down-to-earth manier naar mogelijkheden om meer stilte en rust te ervaren. Je leert mindfulness te beoefenen en toe te passen in je dagelijks leven. Benieuwd waarom ik voor de naam Stilte in de Stad heb gekozen? Lees verder...

Over Marlies

Mindfulness is voor mij: overal de stilte kunnen ervaren en altijd rustig kunnen vinden. Dit heb ik niet altijd gekund. In de periode van herstel van een stevige burn-out heb ik kennis gemaakt met Mindfulness. Benieuwd naar het verhaal over mijn burn-out en waarom ik besloot Mindfulness trainingen te gaan geven? Lees verder...

Ervaringen van deelnemers

Hoe kun je beter bepalen of Mindfulness iets voor je is en of je de training bij Stilte in de Stad te volgen, dan door te lezen wat mensen die je zijn voorgegaan ervan vonden? Lees verder...

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die gelden als je je aanmeldt voor een training of individueel traject vind je hier.