Lieve jij,

Dit platform heb ik gemaakt voor jou.

Een plek om (online) op adem te komen.
Een plek om ruimte te maken voor jezelf.
Een plek om inspiratie op te doen.

Blogs, Boeken & Artikelen

Maak ruimte voor jezelf
(door de verhalen van anderen)

Meditaties & Reflectie

Kom op adem
(door even stil te staan)

Inspiratie

Doe nieuwe inzichten op
(door mooie en wijze woorden)

Stop hier even…

Het mag. You have permission to rest. Voel even hoe je hier nu zit, merk je adem op….  Dit platform is precies hiervoor bedoeld. Om even op adem te komen, om ruimte te maken voor jezelf & nieuwe inspiratie op te doen. 

Ik geloof dat jij een uniek & persoonlijk pad bewandelt dit leven. Net als ik. En die zoektocht brengt je steeds dichter bij jezelf.

Hoe zo’n zoektocht gaat? Eerst stoppen. Stil worden. Luisteren. Je intuïtie de ruimte geven. En alles wat je dan tegenkomt wat voelt als rust, als verlangen, alles wat je nieuwsgierig maakt, zien als mogelijke richtingaanwijzer op je pad.

Die zoektocht kan je alleen zelf doen. Maar dat betekent niet dat je alleen bent. Stel je open voor de wijze woorden van anderen op dit platform, laat de meditaties je helpen en ondersteunen en geniet van je reis! 

65+ Meditaties

20+ Oefeningen

93+ Inspiratiecontent

De kracht van Marlies is dat ze ruimte geeft aan de stilte, ze geeft je vertrouwen om zelf in de stilte te stappen, er aanwezig te blijven en bij te ontspannen.”

Lotte Consten

“Na 4 dagen zonder het Platform wist ik niet waar ik het zoeken moest. Ik ben zo gewend geraakt aan het platform openen en een meditatie te kunnen zoeken, passend bij dat moment. Ik ben er zo blij mee!”

Deirdre Gunter

Hoe werkt het Platform?

Ik kan me voorstellen dat je, voordat je lid wordt van het platform, je wilt weten wat je er mee kan. Hoe ziet het eruit? Hoe werkt het? En wat kan ik er mee. In onderstaand filmpje laat ik je dat zien. Is nog niet alles duidelijk en heb je een vraag?

Gebruik de what’s app knop rechtsonder in het scherm (telefoon of ander device) en stuur me een berichtje!

Nieuwste content

Meditatie

Meditatie I Bergmeditatie I 20 minuten

Om het Online Platform te bekijken, kun je hier lid worden. Ben je lid? Klik dan hier om in te loggen: log in
Inspiratie

Geraakt door stilte en zachtheid

Om het Online Platform te bekijken, kun je hier lid worden. Ben je lid? Klik dan hier om in te loggen: log in
Gedicht

Liefde na liefde

Om het Online Platform te bekijken, kun je hier lid worden. Ben je lid? Klik dan hier om in te loggen: log in

“Once she stopped rushing through life, she was amazed how much more life she had time for.”

Over mij

Al van jongs af aan probeer ik plekken te creëren waar ik en andere zich op hun gemak voelen. Met Stilte in de Stad creëer ik een plek voor mensen om op adem te komen, ruimte te maken voor zichzelf en nieuwe inzichten op te doen. Met dit platform is een grote wens van mij in vervulling gegaan om ook online zo’n zelfde omgeving te maken.

“Ik ben enorm onder de indruk van je platform! Het ziet er prachtig uit, maar even belangrijk: het werkt goed en het zit technisch goed in elkaar! Een heerlijke plek om in rond te neuzen en inspiratie op te doen.

Puck ten Kate

“De live meditaties van Stilte in de Stad brengen me weer terug naar mezelf. Soms worden er vragen gesteld waar ik dan intuïtief direct het antwoord op weet vanuit mijn intuïtie en gevoel. Nooit vanuit m’n verstand. Echt een aanrader, als je (net zoals ik) maar moeilijk kunt ontspannen.

Froukje Bouman

Online Platform

+ Krijg een jaar onbeperkt toegang.
+ Cadeau thuisgestuurd
+ Nieuw: maandelijkse exclusieve online Meditatie en Vragen sessie

 

€ 89